Welke Wallabag past het beste bij jou?

Aaaah, zoveel keuzes! En er zijn zoveel leuke Wallabags om uit te kiezen! Stiekem wil je ze allemaal wel hebben. Maar zoals zo vaak geldt in het leven, je kunt niet alles hebben. Wij helpen je graag om je keuze te maken! 

Get wild met een Dalmatiër tas

De Wallabag met een dierenprintje is geliefd. Hou jij er ook wel van om de beest uit te hangen, dan is de Wallabag met luipaardprint, Dalmatiër stippen, zebrastrepen of panterprint echt iets voor jou. Wist je trouwens dat de allereerste Wallabag de Wallabag Leopard was? Die wilde, dierlijke uitstraling hoort dan ook echt bij de Wallabag. En bij jou!

Zachte dagen met de Wallabag Teddy

Als je mama wordt kun je overal wel om huilen. Aan de ene kant bekijk je de wereld door een roze bril, aan de andere kant komt alles wat niet zo mooi is keihard bij je binnen. Wat extra zachtheid kan helemaal geen kwaad op zo’n moment. Met een lekkere aaibare mombag worden jouw dagen een stuk zachter én makkelijker. Want je mietert al je spullen er in en bent klaar om te gaan. De Wallabag teddy is er in allerlei leuke kleurtjes. Kies de kleur die het beste matcht met de meeste kleren in je kledingkast zodat je jouw favoriete nieuwe tas zo veel mogelijk kan dragen. 

Rib tassen van Wallabag voor die fijne 70’s vibe

Als kind moest je er niet aan denken dat je moeder je een ribfluwelen broek aantrok, want hallo, iedereen droeg een denim! Wie had ooit gedacht dat je nu helemaal fan zou zijn van dat stofje! Met een hippe rib Wallabag maak jij je 70’s meets ’24 look helemaal af. Ga voor lekker kleurrijk om je Wallabag eruit te laten knallen, of juist lekker ingetogen om te matchen met de aardetinten van je outfit. 

Boho Chic met Walla bag

Wallabag heeft verschillende tote bags waarmee jij die heerlijk dromerige, creatieve en een tikkeltje hippie-achtige kunt creëren. Bijvoorbeeld met de Summer Wallabag of de Retro Wooley als je graag voor kleur gaat. Maar ook de Velvet Wallabag past heel goed bij een bohemien kledingstijl. Geef je de voorkeur aan luchtig en romantisch? Dan is de Flowery Walla bag het antwoord!

Bosslady Wallabag

Who run the world? Precies. En soms wil je dat ook uitstralen in je kleding en accessoires. Of moet je mombag handig zijn voor al je spullen, en tegelijkertijd geschikt zijn om mee te nemen als je een zakelijke meeting hebt. Wil je op chic, dan kies je voor een Faux Leather Wallabag, of bijvoorbeeld een Fabulous Lammy Wallabag. Daarmee zeggen we niet dat er de andere Wallabags minder zijn, maar toch misschien net even wat extra nonchalant. 

Pretty in Pink met de roze Wallabag

Je moet wel een beetje durven. Een beetje lef hebben als je voor een roze Wallabag kiest. Want met zo’n opvallende tas wordt je zeker gezien. 

Lekker neutraal met een ingetogen Wallabag

Niet iedereen wil knallende kleuren. Soms is het juist fijn als je tas lekker neutraal en onopvallend is. Dat past ook helemaal in de beige-trend die al geruime tijd gaande is. Er zijn dan ook verschillende Wallabags die lekker fris en neutraal zijn, zoals de Teddy Taupe of Teddy Crème Wallabag, of de Sherpa Wallabag. Ook de Fishbone Wallabag en de Coars Rib passen hier goed bij. 

Marchje
Marchje

Marchje werkt bij het team van Wallabag.nl. Door haar eigen ervaringen als moeder weet ze dat het heel erg fijn is om een goede, ruime tas te hebben waar je alles in kunt gooien als je op stap gaat met je gezin. Maar de Wallabag wordt door Marchje ook zeker gebruikt als sporttas en shoptas! Haar betrokkenheid bij zowel het product als de klant maakt van Marchje een waardevolle medewerker van Wallabag, Zij is goed op de hoogte van de trends, dat is belangrijk! De Wallabag moet fijn zijn om te dragen en er zeker ook nog leuk uitzien!

Artikelen: 7