Dé tas voor elke gelegenheid!

Het merk Wallabag is ontstaan toen oud eigenaresse Lotte moeder werd in 2018  en wanneer zij met de kleine op pad ging werd en er van alles werd mee genomen, vaak teveel!  Daardoor kwam zij  toch altijd ruimte tekort in haar tas en was het vaak onhandig ingedeeld allemaal. 

Ook was zij ook  wel uitgekeken op de normale luiertassen want ja, die zijn vaak toch niet zo leuk om te zien en soms wil je ook een tas meenemen wat gewoon ontzettend leuk staat bij je outfit, waarmee je boodschappen kan doen of mee kan nemen met een dagje winkelen.

Haar gedachte was, dit kan allemaal anders hier moet ik iets mee doen máár het belangrijkste niet te vergeten dat het wel veel gemak geeft. En het moest perfect passen met wat je als ondernemende vrouw (want dat zijn wij allemaal) nodig hebt! Uit dit waanzinnige idee zijn uiteindelijk de Wallabag  tassen ontstaan.

Wallabag is niet alleen voor alle moeders onder ons, nee het is dé ideale tas voor iedereen die van gemak houdt maar er toch gezellig bij wil lopen.  Alle tassen zijn met liefde gemaakt en de stoffen met zorg uitgekozen.

In het voorjaar van 2024 is Wallabag.nl overgenomen en  overgegaan naar een nieuwe eigenaar. Wallabag is nu actief onder de naam Wallabag BV.

Marchje & Romy zijn vanaf maart 2024 verantwoordelijk voor de collecties en zetten met veel tijd en liefde het werk van Lotte voort.

Wallabag biedt genoeg keus & zal altijd blijven vernieuwen om jullie keer op keer te verrassen en blij te maken!

Liefs, Marchje & Romy