De Mombag- een musthave voor moderne mama’s

Iedere mama die voor het eerst op pad gaat met een baby zal zich erover verbazen hoeveel crap je  mee moet nemen; van luiers en doekjes, tot knuffies en speentjes. En dan vergeet je meestal ook nog wel iets (vaak voor jezelf)! Een handige tas waarin jij alles kwijt kunt, een mombag of luiertas, is dan ook echt onmisbaar. Vooral als ze er zo leuk uitzien als de Wallabag

Wat is een mombag?

Maar wat is dat nou eigenlijk? Een mombag? En is er nog verschil tussen een luiertas en een mombag? De vertaling van mombag, is natuurlijk mama-tas, oftewel een tas voor mama’s. Daar kan natuurlijk van alles onder vallen, waaronder een luiertas. Maar als we het hebben over een mombag, dan hebben we het toch meestal over die lekker grote, nonchalante totebag waar je alles zo lekker makkelijk in kunt proppen. De Mom bag is een echt no-nonsense tas, geen onnodige poespas. Maar gewoon, lekker praktisch. Mama’s vinden het wel belangrijk om er met hun mom bag stijlvol en fris uit te zien, dus uiteraard ziet de mombag er lekker trendy uit. 

Handen vol

Aan kinderen heb je vaak je handen vol. Dat gezegde bestaat niet voor niets. Want je kunt het maar al te letterlijk nemen. Vooral wanneer je samen met je kleintje op avontuur gaat, kan je je soms net een pakezel voelen met al die spullen. Gelukkig kun je het jezelf makkelijk maken. Bijvoorbeeld door met een Wallabag op pad te gaan. Dankzij de handige hengsels die je aan de kinderwagen kunt hangen, hoef jij de tas al niet te tillen. Heb je geen kinderwagen bij, dan kun je hem over je schouder of zelfs crossbody dragen, zodat je alsnog je handen vrij houdt om snotneuzen af te vegen. 

De meest functionele tas ooit

De Wallabag is de ultieme mombag: niet alleen omdat het een ontzettend handige tas is voor mama’s die eropuit gaan met hun kroost, maar vooral ook omdat hij zo lekker multifunctioneel inzetbaar is. Want de Wallabag mombag doet het namelijk goed als luiertas, maar gaat ook heel makkelijk mee de sportschool of je yogaklasje in. En nog even snel een boodschap doen? In je Wallabag neem je zo een lading boodschappen mee. Dankzij de hippe look van de tas wil je er ook mee gezien worden. Ongeacht waar je bent. 

Een Wallabag voor elke smaak

Het leuke van de Wallabag is dat er voor iedereen wel een ultieme Wallabag is. Deze hippe mombag is er namelijk in tig verschillende kleuren, printjes en materialen, waardoor er altijd eentje (of meestal zelfs meer dan eentje) tussen zit waar jij verliefd op wordt. Voor liefhebbers van de zachte en lieve kleurtjes is er meer dan genoeg te kiezen. En wat dacht je van zo’n Teddy mombag met een super hoog aaibaarheidsgehalte? Ook wie juist de voorkeur geeft aan aardetinten en natuurlijke materialen kan alle kanten op. En zoek je juist een mombag van Wallabag met een beetje een chiquere look? Dan is de Wallabag Faux Leather of Fabulous Lammy echt iets voor jou!

Romy
Romy

Romy maakt deel uit van het Wallabag team. Ze duikt met plezier in de wondere wereld van mode en trends en zorgt samen met het team voor de leukste collecties van Wallabag. Hoewel de Wallabag oorspronkelijk is ontstaan als Mom Bag, is het ook een ideale tas voor vrouwen die (nog) geen moeder zijn; als sporttas of gewoon als alledaagse tas. Romy gebruikt de Wallabag dan ook niet als Mom Bag, maar als een echt fashion statement bij haar outfits. Ze helpt jou graag bij het kiezen van een passende Wallabag.

Artikelen: 7