5 X Waarom de Wallabag de ideale zomertas is

Nog eventjes en dan is de zomer echt begonnen. Met een beetje geluk is het weertje ook lekker zomers. Dat betekent dat de zomerjurkjes weer uit de kast kunnen en je lekker op je slippers naar buiten kan! Naast je outfit heb je natuurlijk een tas nodig die perfect past bij dit broeierige seizoen. Dat kan er wat ons betreft maar een zijn: De Wallabag natuurlijk! 

De Wallabag is een eyecatcher

In de zomer heb je doorgaans toch minder kleding aan dan in andere seizoenen. Dat betekent dat je tas meer opvalt en een belangrijkere rol gaat spelen bij je outfit. De Wallabag is een veelzijdige tas die verschillende rollen kan spelen. Wil je juist een ingetogen tas die niet zo opvalt, dan heb je daar de Wallabag in wit, beige, taupe of zelfs zwart voor.

Maar wil je juist lekker knallen, dan is de Wallabag ook een hele goede eyecatcher. 

De Wallabag is de perfecte strandtas

In de zomer trek je er toch vaker op uit dan in de winter of herfst. En vooral het strand trekt als het zwoel zomerweer is. Een dagje strand vergt altijd wel enige voorbereiding. Want je moet toch behoorlijk wat spulletjes mee. Denk aan een handdoek of een kleed om lekker op te liggen, zonnebril, zonnebrand, iets te drinken en te eten, een boek of magazine. De Wallabag is dan de ideale tas, want dankzij het ruime formaat en het grote vak, kun je er van alles in kwijt.

Bovendien is de Wallabag lekker hip, waardoor je je er prima mee kunt vertonen op het strand, de boulevard en die hippe strandtent. 

Op pad met de kids en je Wallabag

Voor kinderen is die eindeloze zomervakantie vaak een groot avontuur. Want ze gaan misschien wel lekker op vakantie, en anders gaan ze wel dagjes weg. Als je op pad gaat met kids weet je dat je een tas mee moet die wel wat kan hebben. Een tas waar je met gemak al jouw spullen én die van je kids mee kunt zeulen. De Wallabag is wat dat betreft een echt mom bag, want deze hippe tote biedt ontzettend veel ruimte, waardoor je echt heel veel mee kunt nemen. Dankzij de handige lange hengels hoef je er bovendien niet de hele tijd mee te slepen, maar hang je hem gewoon over de duwstang van de kinderwagen of bakfiets. Perfect!

De stad in met je Wallabag

De zomer is ook het fijnste seizoen om de stad in te gaan. Of dat nou je eigen stad is, die je op je duimpje kent, of tijdens een citytrip. Hoe makkelijk is het om dan je Wallabag over je schouder te gooien? Want niet alleen draagt deze tote lekker comfy. Hij is ideaal voor onverwachte aankopen of last minute boodschapjes. Nog even langs de supermarkt voor die spontane barbecue? Vergeet een plastic tasje, je Wallabag doet dienst! Tegelijkertijd ziet de Wallabag er cool uit, dus ook wanneer je langs een overvol terras loopt mag jouw Wallabag er gewoon zijn. 

De Wallabag en een zomerse look

Met de Wallabag maak je iedere zomerse look compleet. Vooral wanneer je kiest voor lichte kleurtjes en luchtige materialen. Deze hippe mombag draag je dan ook gewoon lekker bij een zomerjurkje, maar hij kan ook perfect op een jeans, en T-shirt, en zelfs in combinatie met alleen je bikini. 

Ben jij al helemaal  klaar voor de zomer? Kies nu je favoriete Wallabag!

Romy
Romy

Romy maakt deel uit van het Wallabag team. Ze duikt met plezier in de wondere wereld van mode en trends en zorgt samen met het team voor de leukste collecties van Wallabag. Hoewel de Wallabag oorspronkelijk is ontstaan als Mom Bag, is het ook een ideale tas voor vrouwen die (nog) geen moeder zijn; als sporttas of gewoon als alledaagse tas. Romy gebruikt de Wallabag dan ook niet als Mom Bag, maar als een echt fashion statement bij haar outfits. Ze helpt jou graag bij het kiezen van een passende Wallabag.

Artikelen: 7