Wilde Wallabags: De Wallabag Panterprint, Wallabag Dalmatiër, Wallabag Zebra

Bont is tegenwoordig echt een faux pas, oftewel, kan echt niet meer. Maar de dierenprints lijken daarentegen of misschien wel daardoor juist alleen maar populairder te worden. De panterprintjes en zebrastrepen vliegen ons natuurlijk al jaren om de oren, maar de laatste jaren is deze trend alleen maar intenser geworden. 

Helemaal hip met een Wallabag met luipaardprint

Dat deze trend zo gegroeid is komt met name omdat ook de grote modehuizen de dierenprint omarmd hebben. Daarmee is de dierenprint van een tikkeltje tokkie en aso, naar mainstream en zelfs chic gegaan. Tegenwoordig hoef je helemaal niet vreemd op te kijken als je een Louis Vuitton tas met luipaardprintdetails ziet.

Maar voor wie geen eindeloos gevulde bankrekening heeft, geen nood. Want je kunt ook lekker trendy en hip zijn met een Wallabag met luipaard of panterprint. 

De Wallabag zebra heeft een streepje voor

Niet iedereen wordt warm van een luipaard- of panterprint. Sommige mensen geven de voorkeur aan het speelse en eigenwijze effect van een Wallabag met zebrastrepen. Het opvallende afwisselend zwart en wit, maakt dat je met een Zebra Wallabag een echte statementtas te pakken hebt. 

De Wallabag dalmatiër is super cute. Punt!

Ok, niemand leeft echt mee met de gemene Cruella de Vil in de film 101 dalmatiërs, maar over een ding kunnen we het eens zijn. De dame had wel oog voor fashion. Gelukkig is het helemaal niet nodig om daar dalmatiërs voor te villen, want je kunt ook gewoon de blits maken met de Wallabag dalmatiër tas. Kies je voor de dalmatiër print, dan maak je bovendien een originele keuze, want deze dierenprint zie je niet zo heel veel.
Uiterst geschikt om als mombag te gebruiken, want 10/10 dat de kids het goedkeuren!

Hoe draag je dierenprints modieus?

Kleine tip. Hou de rest van je outfit ingetogen en effen wanneer je een dierenprint Wallabag draagt om overkill te voorkomen. Of, ga er helemaal voor. Maar er zit eigenlijk niets tussen. Gebruik je tas als een echte blikvanger die je combineert met een ingetogen look, of ga lekker over de top, van top tot teen in zebraprint, luipaardprint of dalmatiërstippen. Dit is wel een gedurfde look, die bij je moet passen. Wil je het helemaal bont maken (pun intended) Dan gooi je alles lekker door elkaar, combineer verschillende dierenprintjes met elkaar voor een gekke beestenboel. Hoe dan ook, met een Wallabag panter, Wallabag luipaard, Wallabag zebra of Wallabag dalmatiër zie je er in ieder geval uit om op te vreten.

Marchje
Marchje

Marchje werkt bij het team van Wallabag.nl. Door haar eigen ervaringen als moeder weet ze dat het heel erg fijn is om een goede, ruime tas te hebben waar je alles in kunt gooien als je op stap gaat met je gezin. Maar de Wallabag wordt door Marchje ook zeker gebruikt als sporttas en shoptas! Haar betrokkenheid bij zowel het product als de klant maakt van Marchje een waardevolle medewerker van Wallabag, Zij is goed op de hoogte van de trends, dat is belangrijk! De Wallabag moet fijn zijn om te dragen en er zeker ook nog leuk uitzien!

Artikelen: 6