Lekker fietsen met de Wallabag

In Nederland ontkom je er niet aan. De kans is groot dat jij regelmatig op de fiets zit. Onderweg naar je werk, om de kinderen naar school te brengen, naar de sportschool of voor wat boodschapjes. Die tweewieler is overal. Handig, want het is een stuk duurzamer dan de auto en je kunt overal makkelijk langs, maar soms ook onhandig. Vooral wanneer je spullen mee moet. Gelukkig is daar dan die ultieme tas, de tas die overal en in elke situatie inzetbaar is: De Wallabag.

Draag de Wallabag crossbody

De Wallabag is niet alleen handig omdat hij zo lekker groot is. Ook de hengsels van de tas zijn extra breed, waardoor de tas niet alleen makkelijk over de stang van de kinderwagen of bakfiets gehangen kan worden, maar waardoor je de tas ook heel eenvoudig crossbody kunt dragen. Dat maakt de Wallabag de perfecte tas voor op de fiets. Dat is handig voor iedereen, maar vooral voor mama’s die al een kindje achterop hebben. Een rugzak is dan namelijk heel onpraktisch, maar een tas aan je stuur is gevaarlijk. De Wallabag die je crossbody draagt op de fiets houdt je handen vrij, zit niet in de weg en geeft je de ruimte om alles mee te nemen wat je nodig hebt.

Hippe tas om mee te fietsen

Tuurlijk, je kunt ook gewoon een fietstas gebruiken. Maar als je ook kindjes moet vervoeren is dat helemaal niet praktisch en bovendien, een Wallabag is natuurlijk veel cooler dan een fietstas. Er zijn veel verschillende Wallabags verkrijgbaar, waardoor er altijd een Wallabag bij zit die perfect bij je past. Denk aan een iets chiquere Wallabag met een leer look, of een tikkie retro Wallabag met ribstof, of zo’n heerlijk aaibare Wallabag Teddy. Daar kun je je wel mee op het schoolplein (of waar dan ook) vertonen!

De Wallabag: Lekker veelzijdig

Dankzij het handige formaat van de Wallabag fiets je overal naartoe met deze veelzijdige tas. Hij kan uitstekend als werktas, vooral wanneer je voor een ingetogen exemplaar kiest. Al kan in sommige beroepen de Wallabag Dalmatiër ook uitstekend.
De Wallabag is perfect om te gebruiken als sporttas. Of je nu zelf naar de sportschool gaat of samen met je kind naar zwemles of turnen. Maar je kunt hem ook op de fiets meenemen op weg naar het strand, of als je op vakantie de omgeving gaat verkennen. Het is een tas die je, net als je fiets, elke dag kunt gebruiken.

Marchje
Marchje

Marchje werkt bij het team van Wallabag.nl. Door haar eigen ervaringen als moeder weet ze dat het heel erg fijn is om een goede, ruime tas te hebben waar je alles in kunt gooien als je op stap gaat met je gezin. Maar de Wallabag wordt door Marchje ook zeker gebruikt als sporttas en shoptas! Haar betrokkenheid bij zowel het product als de klant maakt van Marchje een waardevolle medewerker van Wallabag, Zij is goed op de hoogte van de trends, dat is belangrijk! De Wallabag moet fijn zijn om te dragen en er zeker ook nog leuk uitzien!

Artikelen: 7