Een Wallabag voor Moederdag

Zondag 12 mei is het weer Moederdag. Of je nu op zoek bent naar een cadeautje voor je eigen moeder, een cadeautje voor jezelf als moeder of een cadeautje voor de moeder van je kinderen (omdat die nog te klein zijn om iets te kopen, of om je waardering te laten zien) Met de Wallabag scoor je zeker punten deze Moederdag. 

Een origineel Moederdagcadeau

Waar koop je nu een Moederdag cadeau dat echt origineel is? Bij Wallabag! Want hier vind je de hipste tote bags die vooral populair zijn bij de mama’s! Niet zo gek ook, want deze tassen hebben niet alleen heel veel ruimte en neem je makkelijk mee. Ze zien er superleuk uit, met een luipaardprintje of zebrastreepje, een mooi stofje of juist lekker retro. Het kan allemaal!

Zelfs, of misschien juist vooral, als je moeder al een Wallabag heeft, zal ze een extra Wallabag zeker kunnen waarderen!

Een betaalbaar Moederdagcadeautje

De Wallabag is niet alleen een hele hippe tas, het is ook een hele betaalbare tas! Dat betekent dat je niet direct al je zakgeld hoeft op te maken, maar dat je toch een heel leuk cadeautje kunt kopen. Voor shoppende partners betekent het dat je misschien nog wat geld overhoudt om er nog iets leuks bij te doen, zoals lekkere chocolaatjes of andere verwennerij.

De Wallabag is een multifunctioneel Moederdag cadeau!

Het maakt overigens niet zoveel uit of je moeder of partner de Wallabag als luiertas zou gebruiken of niet. Want ja, daar is de Wallabag ideaal voor. Maar mama’s nemen de Wallabag ook heel graag mee naar de sportschool, de markt, de supermarkt, tijdens een winkeldagje of een uitje. Geef je deze handige tote bag cadeau dan geef je een hele veelzijdige tas, die mama’s op allerlei verschillende manieren kunnen gebruiken. Ideaal toch!

Voor iedere mama een Wallabag

De Wallabag is er in allerlei verschillende kleurtjes en gemaakt van allerlei verschillende materialen. Dat maakt het makkelijk om een Wallabag uit te kiezen die helemaal past bij de smaak van de mama waar jij een Moederdag cadeau voor zoekt. Is de mama waar je voor shopt gek op luipaardenprint? Of houdt ze juist van een vintage en retrostijl? Of misschien vindt ze juist de chique Wallabag met een Lammy look wel wat? 

Met welke Wallabag maak jij een mama blij deze Moederdag?

Marchje
Marchje

Marchje werkt bij het team van Wallabag.nl. Door haar eigen ervaringen als moeder weet ze dat het heel erg fijn is om een goede, ruime tas te hebben waar je alles in kunt gooien als je op stap gaat met je gezin. Maar de Wallabag wordt door Marchje ook zeker gebruikt als sporttas en shoptas! Haar betrokkenheid bij zowel het product als de klant maakt van Marchje een waardevolle medewerker van Wallabag, Zij is goed op de hoogte van de trends, dat is belangrijk! De Wallabag moet fijn zijn om te dragen en er zeker ook nog leuk uitzien!

Artikelen: 6