Dit zijn de populairste Wallabags!

Niet dat jij je daar iets van aan hoeft te trekken, want uiteraard kies jij gewoon de Wallabag uit waar jij het meest happy van wordt. Maar wij zetten graag onze Wallabag bestsellers voor jou op een rijtje. Check hieronder de Wallabag top vijf!

De Teddy Wallabag

Een Wallabag die het vooral in het najaar erg goed doet is de Teddy Wallabag. Vooral de teddy tassen met de ingetogen kleurtjes zoals crème, taupe en zwart gaan als warme, aaibare broodjes over de toonbank. Maar ook de roze, petrol en oranje Teddy Wallabag hangen aan menig hippe (mama)schouder. 

De Wallabag Dalmatiër

Ok, eigenlijk zijn alle Wallabags met dierenprint hip, maar er zijn er een paar die echt heel erg trendy zijn. Zoals de eigenzinnige Wallabag Dalmatier, die uiteraard gemaakt is zonder dat daar ook maar enige gestippelde pup bij betrokken was. Je moet de wereld natuurlijk niet te zwart-wit bekijken, maar deze tas wil je gewoon hebben! Punt.

De Leopard Wallabag

De luipaardprint is niet meer weg te denken uit de fashionwereld. Maar wist je wel dat wij deze trend helemaal niet nieuw is? Al in het oude Rome droeg men luipaardprint. Vooral in de militaire wereld en onder keizers was de luipaardprint een hot item. Destijds werd het gezien als een statussymbool. Wie graag lekker wil opvallen doet er nog steeds goed aan om voor deze wilde look te kiezen, want de luipaardprint springt er lekker uit, bijvoorbeeld bij de Leopard Wallabag. 

De Wallabag rib tassen

Eigenlijk zijn de 70’s nooit weggeweest uit het modebeeld. Maar vooral de afgelopen tien jaar is die fijne hippie vibe weer helemaal terug in het straatbeeld. Flared jeans, blouses met vleermuismouwen, waistcoats met borduursels, het kan allemaal nog steeds en is hartstikke hip. Je maakt jouw 70’s of 60’s look helemaal af met zo’n gave Wallabag rib tas, of je nou kiest voor  een blauwe, bordeaux, beige, zwarte, groene, roze of okerkleurige rib tas. 

De Retro Wooly Wallabag

Ben je dol op die retro fashion en draag jij het liefst vintage gecombineerd met hedendaags? Dan zul je vast ook blij worden van de Retro Wooly Wallabag! Deze ultrazachte mombag  heeft een beetje die ‘oma’s oude gordijnen-uitstraling’. Dat klinkt niet goed, maar is het wel! Want hoe lekker retro is het printje op deze Wallabag!