5 X Waarom jij een Wallabag mee wilt op vakantie

De vakantie staat weer voor de deur! Dat betekent dat het bijna tijd is om je koffer of reistas weer in te pakken voor wat welverdiende rust. Vergeet dan niet om ook een tas mee te nemen voor je dagelijkse vakantieavonturen. Dat is natuurlijk de Wallabag! Waarom? Dat lees je hieronder.  

De Wallabag past bij elke outfit

Of je nou de hele dag in je bikini loopt, van ’s ochtends tot ’s avonds in je yoga broek of in een vrolijk zomers jurkje: het maakt helemaal niks uit, want je Wallabag matcht met alles! Dankzij de vele verschillende Wallabags waar je uit kunt kiezen, is er altijd wel eentje die perfect past bij jouw smaak. Denk aan de iets chiquere Vintage Leather Wallabag, of juist de lekkere over de top zomerse Peachy Flower Wallabag. 

Alles past in de Wallabag

De Wallabag is echt de ultieme mom bag, want hij is speciaal gemaakt voor dames die veel spulletjes mee nemen. Laat dan nou ideaal zijn voor op vakantie. Vooral wanneer je op vakantie gaat met jonge kinderen. Want een gewone tas zit zomaar vol met drinkpakjes, snackjes, snoetendoekjes en allerlei andere emergency zaken die je op vakantie bij je draagt. De Wallabag kan dat allemaal moeiteloos aan, en ziet er tegelijkertijd lekker hip uit. 

De Wallabag is geschikt voor elke situatie

Op vakantie is alles net even anders dan thuis. Dat is ook de hele reden om te gaan. Maar dat vraagt wel om een veelzijdige tas die je in elke situatie kunt inzetten. De Wallabag is zo’n tas. Want dankzij de hippe looks kan hij prima mee de stad of naar een feestje, maar je draagt hem ook gewoon in de supermarkt om je boodschappen in te doen. Dankzij het handige formaat neem je hem ook mee naar het pretpark of het strand. En je hoeft hem dankzij de extra brede hengsels niet de hele tijd zelf te dragen als je een buggy of kinderwagen bij je hebt. 

De Wallabag is de perfecte tas voor onderweg

Iedere moeder heeft zo’n tas voorin als de reis naar de vakantiebestemming begint. Een magische tas waar alles inzit wat je onderweg maar nodig zou kunnen hebben. Van gesmeerde broodjes tot snoep, en van wc papier tot spelletjes om de kinderen rustig te houden op de achterbank. De Wallabag is ervoor gemaakt om deze magische tas te zijn. Want je kunt er eindeloos veel spulletjes in kwijt, en tijdens een pitstop draag je hem gemakkelijk even mee én zie je er goed uit, voor zover dat kan bij een benzinestation na uren in de auto. 

De Wallabag past bij ieder seizoen

Nu staat de zomervakantie voor de deur, maar de Wallabag is een tas die bij iedere vakantie dienst kan doen als je favoriete tas om mee te nemen. Voor de zomerse vibe kies je een Wallabag met lichte tinten en luchtige, zomerse materialen. Wil je juist die herfst en winterlook creëren dan ga je voor de warme kleurtjes en stofjes, zoals de Wallabag Teddy

Welke Wallabag neem jij mee op vakantie?

Romy
Romy

Romy maakt deel uit van het Wallabag team. Ze duikt met plezier in de wondere wereld van mode en trends en zorgt samen met het team voor de leukste collecties van Wallabag. Hoewel de Wallabag oorspronkelijk is ontstaan als Mom Bag, is het ook een ideale tas voor vrouwen die (nog) geen moeder zijn; als sporttas of gewoon als alledaagse tas. Romy gebruikt de Wallabag dan ook niet als Mom Bag, maar als een echt fashion statement bij haar outfits. Ze helpt jou graag bij het kiezen van een passende Wallabag.

Artikelen: 7