5 x waarom de Wallabag jouw favoriete strandtas wordt deze zomer

De zomervakantie begint langzaam dichterbij te komen, en misschien geeft de lente ook alvast wat prachtige dagen die je op het strand kunt doorbrengen. Kortom: tijd om je klaar te maken voor eindeloze stranddagen! En dat betekent niet alleen een hippe bikini of sexy badpak, maar ook een favoriete strandtas voor die vrolijke, zonnige dagen! Heb je er nog geen? Lees dan hieronder waarom de Wallabag jouw favoriete beach bag wordt voor al je zomerse avonturen.

Je wilt een grote strandtas? Go Wallabag!

Een strandtas moet vooral praktisch zijn. Ga je naar het strand, dan betekent dit dat je behoorlijk wat spulletjes met je meeneemt, vooral wanneer je je klaarmaakt voor een stranddag met kleine kinderen kan het soms als een halve volksverhuizing voelen.

Want je moet nogal wat mee! Denk aan, grote badhanddoeken om lekker op te liggen, zonnebrandcrème, drinken en snacks, zonnebril, iets om te lezen, en natuurlijk honderd zandschepjes, emmertjes en ander strandspeelgoed. Dat vraagt nogal wat van een tas.  De Wallabag is van origine een echte mombag en dus helemaal geschikt voor dit soort ondernemingen. Want de Wallabag is een echt een grote strandtas XL, eentje waar je flink wat spullen in kwijt kunt. Heb je kids en wil je zeker weten dat je alles handig en in stijl mee kunt nemen? Dan zit je met twee Wallabags helemaal goed!

Je wilt een hippe strandtas? Go Wallabag!

Ok, we zeiden net wel dat een strandtas vooral praktisch moet zijn, maar eerlijk gezegd is de look van je strandtas net zo belangrijk. Want als jij met veel zorg je beach outfit hebt uitgekozen, wil je wel dat je strandtas daar een beetje leuk bij past. De Wallabags met dierenprint zijn perfect voor een zomerse dag op het strand. Je krijgt er een beetje dat back to nature gevoel van, en ze matchen uitstekend met je zomerse look. Ga voor de Wallabag Leopard, De Wallabag Zebra of een van de andere printjes. 

Je wilt een strandtas die multifunctioneel is? Go Wallabag!

Als je hem meegenomen hebt op een strandavontuur zul je je Wallabag wel even goed moeten uitkloppen, want iedereen die een dagje strand doet weet dat je het halve strand ook weer mee naar huis neemt. Althans, zo voelt dat soms. Maar als je hem weer opgefrist hebt, is de Wallabag de ideale tas voor dagelijks gebruik! Naar de gym, de supermarkt, je yogales, een middagje stadspark; je Wallabag is je nieuwe bestie! Een tas die je voor vrijwel iedere gelegenheid kunt inzetten dus. 

Je wilt een boho of Ibiza stijl strandtas? Go Wallabag!

Een tripje naar het strand is de uitgelezen kans om je helemaal in je Ibiza look te hullen. Denk zwierende, hippiejurken, romantische witte blouses, luchtige linnen kleding. En combineer dat natuurlijk met een Wallabag die bij deze stijl past, zoals de Flowery Wallabag, de Sandy Wallabag of de Faux Leather Wallabag. 

Je wilt een trendy mombag? Go Wallabag!

Tijdens vakanties kun je eigenlijk niet zonder een handige en stijlvolle mombag. Een tas die je telkens weer uit de meest chaotische situaties redt met je kleintje. Of dat nou op het strand is, in een historisch stadje of tijdens het babyzwemmen. De Wallabag is zo praktisch vanwege het minimalistische design, en de ruimte die er in de tas beschikbaar is. De Wallabag is de perfecte mombag voor de zomer. Maar eigenlijk voor elk seizoen! 

Met welke Wallabag maak jij de stranden onveilig dit jaar?